YESTERDAY is history...

Siden min start som opdrætter i 1968 har jeg ejet mange, dejlige Goldens og et par enkelte Labrador. Naturligvis har der indimellem været nogle, som har forekommet knap så tilfredsstillende, enten ekteriørmæssigt, eller på grund af en eller anden fysisk svaghed, ligesom enkelte på grund af et knap så solidt temperament har måttet forlade mig, nogle til et godt liv som familiehund, andre desværre blot til en lille plads i hundehimlen.

Foruden hunde i himlen, som alle har præget udviklingen i kennel Tallygold, har jeg ejet andre, fortrinlige avlshunde, som blot af den ene eller anden grund ikke har efterladt sig varige spor hen over generationerne. Blandt dem bør nævnes Styal Scotchmist, den morsomste og mest finurlige tæve, jeg har kendt, Tallygold Tiptoe in the Tulips, søster til Toby Dog, Tallygold Cashmere, datter af Hot Chocolate, Maggi, datter af Mathew, o.m.a.

Når jeg ser tilbage over kaleidoskopet af hunde har hver enkelt en tydelig og elsket plads i min erindring, og det er ofte tilfældigheder, der har medvirket til, om de blev til varige, mindeværdige avlshunde eller ej. Det er min erfaring, at det ofte er disse tilfældigheder, som i virkeligheden spiller den helt afgørende rolle inden for hundeavl, og om man som opdrætter har mod og mulighed for at gribe dem, når de samme tilfældigheder pludselig ligner muligheder! 

Forside   Historie   Hunde i himlen   Hvalpe   Hanner   Tæver    heart   Mail  Links   Home          

Klik her for at få dit eget GoMINIsite