Brugsch. Holway Greenfoot Zipper• ZIPPER

 
Zipper var en overordentlig talentfuld markprøve- og jagthund. Hans hurtighed, næse og vildtbehandling var suveræn, hans vandpassion knap så overlegen, måske på grund af den lidt tyndere dobbeltpels. Men at han blev 4 år før brugschampionatet var i hus, skyldtes alene ejer og førers manglende færdigheder!!
Han opnåede en 1. præmie på udstilling og fik 1. præmie med sin avlsklasse, (Brugsch. Maggie, ejer Carl Sloth) og han var - som Field Trial hund betragtet - både kraftig, velvinklet og maskulin med et sødt, venligt hoved og udtryk. Han var nok en smule mindre end datidens største hanner, hans brystkasse var knap så rund og dyb og hans dækpels knap så overdådig og lokket, men havde han levet i dag - 30 år senere - havde hans type og egenskaber gjort ham til en eftertragtet og formentlig meget nyttig avlshund.
Jeg husker med glæde de mange træningsforløb, de tidlige morgenstarter, de lange rejser til et utal af markprøver og er både Zipper og June Atkinson dybt taknemmelig over, at jeg fik lov at lære af ham og hende!
Klik her for at få dit eget GoMINIsite